Handelsonderneming Graafland Vleuten. 

Specialisten op het gebied van aluminium Broeikassen, Muurkassen en VERANDA’S. Broeikas-accessoires, Tochtsluizen, Kachels, Zaai- en Stekbakken, Groeilampen, etc.etc.etc.

Aan de aanvragers van Informatie over Muur- en vrijstaande kassen, VERANDA’S en tochtsluizen.

 Geachte Mevrouw / Mijnheer,

Naar aanleiding van Uw aanvraag om Informatie over bovenstaande bouwwerken delen wij U mede dat al deze producten vervaardigd worden van o.a. aluminium kokerprofielen welke afgemonteerd worden met roestvrij-stalen bouten en moeren en geleverd kunnen worden met schuifdeuren, luchtramen, afvoergoten, fundering, schoren, draadleiders, muurplaten etc.

De bijgevoegde documentatie geeft U een goed beeld over de mogelijkheden van deze modellen en maten. Vraag ook eens naar onze SUPER aanbiedingen!

Indien U belangstelling heeft voor een speciaal op maat gemaakt bouwwerk verzoeken wij U hiervan een tekening met maten en omstandigheden aan ons te doen toekomen. Wij zullen U dan zo snel mogelijk een offerte maken met een richtprijs van het gewenste bouwwerk. Wij wijzen er wel op dat speciaal maatwerk altijd prijs verhogend werkt.

Als U akkoord gaat met de opgegeven richtprijs komen wij, indien nodig, ter plaatsen de situatie opnemen en opmeten (alleen bij Muur- een aanbouwkassen).

Het is voor U van belang te weten dat de EUROKAS profielen niet geïsoleerd zijn zodat condensvorming mogelijk is.

De EUROKAS Broeikassen staan constructief en kwalitatief op een zeer hoog peil en kunnen eventueel op kleur gemoffeld worden.

Wij kunnen U ook kassen leveren gemaakt van Tropic profielen. 

Deze profielen zijn speciaal gemaakt voor 14 mm.dik isolatieglas en 16 mm.dik

Polycarbonaat, door gebruik van extra rubbers is het kraken van de dakplaten voor het grootste gedeelte gereduceerd.

Van deze profielen maken wij VERANDA’S, Muur en vrijstaande kassen en natuurlijk is ook hier maatwerk een mogelijkheid.

Aannemend dat wij met deze Informatie U van dienst geweest zijn,

verblijven wij in afwachting van Uw reactie,  

Hoogachtend, Jan Graafland.       Terug naar de prijzenpagina