Victoriaanse nok:

 

Van af Januari 2004 kunnen op de vrijstaande Eurokassen ook een victoriaanse nok leveren

deze nok ornementen zijn van giet aluminium en kunnen eventueel in de kleur van de kas mee gemoffeld worden

 

Poedercoaten:

 

      Wenst U een kas of VERANDA in een RAL KLEUR gepoedercoatet te ontvangen, dan kan dat geschieden tegen een bijbetaling uwerzijds van 80% van de CASCOPRIJS van de KAS, dit is dus de prijs van een kas of VERANDA ZONDER glas maar met fundering en of accessoires. Alle RAL-KLEUREN kunnen wij leveren. Lichte beschadigingen kunnen voorkomen door montage of transport van de onderdelen.  

Trespa of Draadglas:

Indien noodzakelijk, kunnen in het KAS-PROFIEL in plaats van glas, ook 8 mm. dikke Trespa platen gezet worden, hetgeen met €. .68,60 per mē prijsverhogend werkt of: 6 mm. DRAADGLAS, dit kost, met verrekening van het NIET te leveren glas, per mē €. 58.50 meer

 Polycarbonaat:

Als de veiligheidsnormen overschreden zouden worden, kunnen wij in plaats van 4 mm. dik spanningvrij FLOAT-GLAS ook U.V. beschermde POLYCARBONAATPLATEN met een dikte van 8 mm. leveren welk materiaal ontzettend sterk en veilig is en 10 jaar gegarandeerd wordt door de fabrikant.

Deze POLYCARBONAATPLATEN kunnen geleverd worden in 2 kleuren (blank of opaal) 55.60 tot 74.40 per mē GEREED en op MAAT gemaakt product, in deze prijs is reeds verrekend het, in dat geval, NIET te leveren glas!!! Overleg vooruit over deze platen is wel gewenst!!!  

 Extra beglazing:

Wenst u echter een kas te bestellen voorzien van 14 mm.dikke ISOLATIE-RUITEN en 16 mm.dik POLYCARBONAAT, dan verwijzen wij naar de serie TROPIC-KASSEN, waarvan de Informatie staat beschreven elders in deze prijslijst. (pagina 15 t/m 19)  

 Handleiding:

Bij ELK bouwpakket wordt een HANDLEIDING met toelichting geleverd, dus ook bij de MUURKASSEN. Doch bij de levering van een MUURKAS vanaf het type 1 t/m 10 zult U constateren dat de gebruikte profielen soms afwijken van de op de tekening afgebeelde profielen en dat komt omdat de kleinere Muurkassen qua uiterlijk zich NIET lenen voor de montage van zware profielen, vandaar dat wij bij de genoemde Muurkassen daar waar nodig met lichtere profielen werken.  

·        Bouwvergunning: 

Indien nodig, stellen wij gratis een set tekeningen beschikbaar voor de aanvraag van een BOUWVERGUNNING om de kas te mogen plaatsen in uw tuin, dus als wij U hiermee van dienst kunnen zijn en U geeft ons het model en typenummer van een uitgezochte kas op, dan ontvangt U op het door U op gegeven adres de tekening franco huis. De tekeningen zijn afgedrukt op een A4 formaat.  

 ·        Energie-doek:

Bij extreem koude dagen zijn de brandstofkosten voor de verwarming van een aluminium Broeikas moeilijk in de hand te houden, vandaar dat wij zouden kunnen leveren een complete set materialen om U in staat te stellen een PLAFOND dicht te trekken van de achtergevel naar de voorgevel over de volle lengte van uw EUROKAS Broeikas, compleet met spandraden-montagebeugels, een aluminium buis die in de zoom van het energiedoek past, wartels om de draden strak te spannen en een montagehandleiding etc.

DE PRIJZEN VOOR EEN COMPLETE SET DIE WIJ BEREKENEN.

Voor EUROKAS Broeikas met een lengte van 236 en 309 cm. €. 185.10 BP

Voor EUROKAS Broeikas met een lengte van 382 en 457 cm. €. 195.70 BP

Voor EUROKAS Broeikas met een lengte van 530 en 604 cm. €. 206.80 BP

Voor de montage van energiedoek berekenen wij aan arbeidsloon gemiddeld €. 44.40  tot €. 55.50

Terug naar de prijzenpagina 

Bron:  www.graafland.nl