Afwijkend of aan de omstandigheden aangepaste modellen zijn op aanvraag leverbaar door ons, keurig op maat gemaakt, mits wij gebruik kunnen maken van een dakhelling van 11° of 25° en U bereid zou zijn om aan ons de noodzakelijke maten op te geven, waarbij wij echter opmerken dat MAATWERK duurder is dan CONFECTIEWERK, wilt U daar rekening mee houden? 

GOEDE RAAD voor U is bij de aanschaf van een MUURKAS, dat U zorgt voor een verankering in de grond die net zo diep is als de aanbouwmuur waartegen en waaraan de MUURKAS wordt gebouwd, i.v.m. het zgn. OPVRIEZEN der fundering. Bij de EUROKAS Broeikas is er door ons al voor gezorgd dat de fundering minimaal 60 cm. onder het maaiveld wordt vastgezet, in de vorm van GRONDAKKERS. Woont U in een VEENGEBIED of is uw huis ONDERHEID, koop dan nimmer een MUURKAS, want de problemen worden groot, omdat de tuin gaat ZAKKEN en het huis NIET. 

·       Als U ooit een PRIVE BROEIKAS zou aanschaffen, verdient het aanbeveling om deze kas ONMIDDELIJK te VERZEKEREN tegen STORMSCHADE en NIET tegen GLASSCHADE. De praktijk heeft geleerd dat er calamiteiten kunnen voorkomen die er voor zorgen dat bijv. De gehele kas EN de inhoud in de vorm van Cultuur onherstelbaar zijn,   welke schade NIET verhaald kan worden bij de GLASSCHADEVERZEKERAAR doch WEL bij de STORMSCHADEVERZEKERAAR, dus het verdient aanbeveling om vooral DIT punt NIET te vergeten, U bent dus gewaarschuwd.  

Het afzetgebied van EUROKAS Broeikassen  is oa. bij:Particuliere Hobbyisten - Volkstuinen - Laboratoria -   Scholen   - Verpleegtehuizen - Zieken - Huizen - Dagverblijf  -  Bejaardenoorden - revalidatie centra's -           Universiteiten Zaadselectiebedrijven – Proeftuinen - Verzekeringsmaatschappijen - Landgoederen etc.       

  ·         Voor de afnemers maken wij van de  EUROKAS  KAS-PROFIELEN:

Een groot assortiment STANDAARD-KASSEN en verder: Muurkassen op maat - Losstaande kassen op maat -  Windschermen - Overkappingen - Balkonkassen - Energiebesparende tochtsluizen - VERANDA’S - Volières - 6- en 12 kantige Ronde kassen etc,  kunnen wij aan U laten zien op de  Showtuin die daarvoor is  ingericht en waarbij wij U  ook nog, (indien nodig), meer  Informatie kunnen geven over: model - vormgeving - afmetingen - uitvoering - bouwplaats bepaling - geschiktheid over uw Cultuur - Tablettafels - verwarming - zonwering indien nodig bescheiden teeltadviezen - Bouwpakket of compleet geplaatste levering enz., want er is nogal wat te vertellen over dat leuke, kleine, charmante, aardige en mooie kwalitatief op een hoog niveau staand Privé Broeikasje.

 Voor ROLSTOELGEBRUIKERS  moet er eigelijk een schuinoplopende entree  gemaakt worden, zodat zij  probleemloos naar binnen en buiten kunnen rijden. Voor hen leveren wij dan een +/- 1 meter brede schuifdeur.!!

================================================================================

  ALGEMENE INFORMATIE OVER DE TROPIC-KASSEN  

TROPIC-KASSEN en TROPIC-VERANDA’S zijn speciaal vervaardigd voor de montage van 16 mm. dikke POLYCAR-BONAAT-PLATEN of 14 mm. dikke ISOLATIEGLAS-RUITEN. Deze zijn dus redelijk geïsoleerd, waardoor de stookkosten kunnen worden gereduceerd. Hier kunnen dus geen normale 4 mm. dikke VENSTERGLASRUITEN in gemonteerd worden. De TROPIC serie wordt standaard geleverd met een schuifdeur van 95 cm.  Er zijn ook 193 cm. brede deuren voor deze kassen leverbaar, welke als de kas lang en breed genoeg is, zowel in voor- als de achtergevel of de beide zijgevels gemonteerd kunnen worden, hetzij voor LINKS- of RECHTSHANDIGE cliënten. De afgedrukte kasmodellen (Folder) geven aan wat wij met een enkel, dubbel en driekapper bedoelen, dus ingetekende deuren en de glasverdeling kloppen dus niet hoor!

Indien een gedeelte van zo'n kas voorzien zou moeten worden van ISOLATIEGLAS, dan kost dat 45.40  per m/2 meer ten opzichte van de ingecalculeerde POLYCARBONAATPLATEN. Eventuele PUNTRUITEN die in de kopgevel gemonteerd zouden moeten worden kosten zelfs per m2 . 70.50 meer. (op het Isolatieglas wordt maar 1 jaar garantie gegeven) !! Bij kassen langer dan 6.00 moet er een tussengevel op de helft van de lengte der kas ingemonteerd worden om de stabiliteit te waarborgen, de kas krijgt daardoor dus twee afdelingen.

Bij de Muurkassen & VERANDA’S kan eventueel een variabel dak gemonteerd worden (dit houdt in dat bijna iedere dakhelling gehaald kan worden) en dat er ook een brede goot gemonteerd. Meerprijs brede goot plm. 10 % van de kas excl. Polycarbonaat en fundering. De TROPIC-VERANDA worden standaard geleverd met een cylinderslot, brede goot en hebben een goothoogte van 211cm. heel mooi! Belangrijk is dat ook de TROPIC kassen en VERANDA’S nooit 100 % waterdicht zijn.

 

Terug naar de prijzenpagina