Wij kunnen op dit moment geen tafels en gietgoten leveren

"onze fabrikant is helaas op de fles gegaan".

Zodra wij een nieuwe leverancier gevonden hebben, 

zullen wij de leveringen hervatten.

Menigeen heeft eigenlijk in de Broeikas een TABLETTAFEL nodig om in te zaaien of te  stekken, om te verpotten of te verspenen en om potplanten in te kweken, terwijl gehandicapten er gemakkelijk bij kunnen om hun cultuur te verzorgen, temeer daar de tafels een standaardhoogte hebben van 95 cm. dus ook de amateurs met rugklachten kunnen op een aangename werkhoogte hun gewassen verzorgen.  

De tafels, bestaande uit aluminium poten en een aluminium ombouw, gemonteerd met roestvrijstalen bouten en moeren, waarin als BODEM een 8 mm. dikke univlakplaat gelegd is, die bij bredere tafels ook nog rust op een H-vormige ondersteuningsbalk, één en ander om het doorzakken van de bodemplaten te voorkomen. De tafels zijn dus van zéér solide kwaliteit.  

En dat MOET ook, want als een tafel gevuld is met grond moet het geheel sterk en veilig zijn, vandaar dat de poten onderaan van dwarsliggers voorzien zijn en er altijd een kruisschoor gemonteerd is (aan de achterzijde van zo'n tafel). u kunt de tafel het beste op tegels, zodat het geheel, hoe zwaar dat ook moge zijn, goed blijft staan. Wij kunnen de tafels leveren met een diepte van 5, of 12 cm . voorzien van een 5 cm. diepe etage tussen de poten.  

Vooral in de wintermaanden is het vaak bijzonder aangenaam dat U op de etage de te overwinteren planten probleemloos kwijt kunt in uw kas, allemaal van de grond af en gemakkelijk bereikbaar ten opzichte van de plaatsing op de grond. De tafels zijn overigens in alle gevraagde maten leverbaar en de prijzen van de afwijkende maten zijn ongeveer te bepalen door U, door een tussenliggende maat te vergelijken met de opgegeven maten die genoemd worden op de prijslijst van de tafels. De asbestvrije bodemplaten liggen volkomen los in het casco, zodat overtollig water uit de tafels wordt afgevoerd, waadoor verzuring van de grond wordt voorkomen.  

Voor POTPLANTEN en bijvoorbeeld BLADGROENTEN zijn tafels aan te raden van 12 cm. diep. Voor het zaaien of de opslag van cacteeën en of andere planten 5 cm. voldoende, hetgeen niet wegneemt dat 12 cm. diepte  ALTIJD goed en bruikbaar is. De tafels ZONDER etage zijn tegenwoordig WEL voorzien van tussen gelaste draagsteunen voor de opleg van bijvoorbeeld planken.

 

  Terug naar de Prijslijst